previous arrow
next arrow
Slider

Om oss

Hotel Verdandi Oslo åpnet dørene for første gang i september 2018, og er et 3,5-stjerners hotell med totalt 170 rom, herunder to ulike standardromløsninger (comfort og pluss), superiorrom og romslige deluxerom med oppgraderte møbler og alt av tenkelig utstyr.

Bygningen vår er oppført i 1994 og representerer tydelig med sine stramme linjer og kraftige søyler det som på tidlig 90-tall ble omtalt som modernistisk arkitektur.

Gaten har fått sitt navn etter viseadmiral Peter Wessel Tordenskiold, som levde i perioden 1690 til 1720.

Du finner oss midt i hjertet av Oslo Sentrum, ca 200 meter fra Stortinget, og 800 meter fra Akershus Festning. Hotellet er modernisert og innredet av våre eminente interiørdesignere hos Room2Room, og har et gjennomgående moderne og delikat interiør, med tydelige røtter til vår nordiske arv.

Hotellet har fått sitt navn etter det gammelnorske ordet «verdandi», som betyr «nåtid/begynnelse». Navnet og meningen er valgt for at våre ansatte, ledelse og gjester aldri skal glemme hvor viktig nåtiden og “nuet” er, og at vår fremtid alltid påvirkes av hvordan vi forvalter vår nåtid.

Navnet Verdandi ble opprinnelig skrevet Verðandi på gammelnorsk, og nettopp derfor finner du bokstaven ð skrevet med stor bokstav (Ð) i hotellets logo.

Hotel Verdandi Oslo

Tordenskiolds gate 6b
0160 Oslo, Norge
Tel: +47 24 14 95 00
E-post: booking@hotelverdandi.no

Retningslinjer

Kansellering: Reservasjoner må kanselleres innen kl. 16:00 på ankomstdagen for å unngå belastning av første natten.

Frokostbuffet

Vår smakfulle frokostbuffet er inkludert i alle våre priser, og serveres i Restaurant Foodie som ligger rett over gaten fra hotellet. Du kan lese mer om restauranten her.

previous arrow
next arrow
Slider

Restaurant Foodie AS

Tordenskiolds gate 6
0160 Oslo, Norge
Tel: +47 22 42 44 99
E-post: hallo@restaurantfoodie.no

Fasiliteter

Rett ved resepsjonen i første etasje finner du en lekkert innredet lounge hvor du gratis kan forsyne deg med kaffe og te.

I andre etasje finner du en litt mindre og lysere lounge med panoramautsikt over krysset mellom Tordenskiolds gate og Kjeld Stubs gate.

Midt i hotellet finner du vår flotte lysgård. Lysgården strekker seg hele veien fra andre etasje og opp til glasstaket på toppen av bygningen som sørger for tørrskodd hygge hele året rundt. Lysgården er lekkert innredet med behagelige og delikate terrassemøbler, og fremstår som en hyggelig oase hvor man kan trekke seg tilbake med computeren, en bok eller en god kopp kaffe.

Sittegruppe Hotel Verdandi Oslo
previous arrow
next arrow
Slider

Hotel Verdandi Oslo

Tordenskiolds gate 6b
0160 Oslo, Norge
Tel: +47 24 14 95 00
E-post: booking@hotelverdandi.no