Hotel Verdandi Oslo åpnet dørene for første gang i september 2018, og er et 3,5-stjerners hotell med totalt 170 rom, herunder to ulike standardromløsninger (comfort og pluss), superiorrom og romslige deluxerom med oppgraderte møbler og alt av tenkelig utstyr.

Du finner oss midt i hjertet av Oslo Sentrum, ca 200 meter fra Stortinget, og 800 meter fra Akershus Festning. Hotellet er modernisert og innredet av våre eminente interiørdesignere hos Room2Room, og har et gjennomgående moderne og delikat interiør, med tydelige røtter til vår nordiske arv.

Hotellet har fått sitt navn etter det gammelnorske ordet «verdandi», som betyr «nåtid/begynnelse». Navnet og meningen er valgt for at våre ansatte, ledelse og gjester aldri skal glemme hvor viktig nåtiden og «nuet» er, og at vår fremtid alltid påvirkes av hvordan vi forvalter vår nåtid.

Navnet Verdandi ble opprinnelig skrevet Verðandi på gammelnorsk, og nettopp derfor finner du bokstaven ð skrevet med stor bokstav (Ð) i hotellets logo.

Bygningen vår er oppført i 1994 og representerer tydelig med sine stramme linjer og kraftige søyler det som på tidlig 90-tall ble omtalt som modernistisk arkitektur.

Gaten har fått sitt navn etter etter viseadmiral Peter Wessel Tordenskiold, som levde i perioden 1690 til 1720.

Vår smakfulle frokostbuffet er inkludert i alle våre priser, og serveres i Restaurant Foodie som ligger rett over gaten fra hotellet. Dersom våre gjester velger å spise lunsj eller middag i Restaurant Foodie, oppnår alle 10% rabatt på maten. Du kan lese mer om restauranten her

Rett ved resepsjonen i første etasje finner du en lekkert innredet lounge hvor du gratis kan forsyne deg med kaffe og te. I andre etasje finner du en litt mindre og lysere lounge med panoramautsikt over krysset mellom Tordenskioldsgate og Kjeld Stubs gate.

Midt i hotellet finner du vår flotte lysgård. Lysgården strekker seg hele veien fra andre etasje og opp til glasstaket på toppen av bygningen som sørger for tørrskodd hygge hele året rundt. Lysgården er lekkert innredet med behagelige og delikate terrassemøbler, og fremstår som en hyggelig oase hvor man kan trekke seg tilbake med computeren, en bok eller et glass med noe forfriskende å drikke i. Drikke får du kjøpt i resepsjonen. Vi tilbyr et begrenset men velsmakende sortiment av både alkoholholdig og ikke alkoholholdig drikke, samt diverse snacks.

Vårt treningsrom finner du i førsteetasje, og alle våre gjester har gratis inngang hele døgnet ved å bruke sine elektroniske nøkkelkort. Treningsrommet er på ca 46 m2, og inneholder de mest vanlige treningsapparatene.

I tilknytting til hotellet har du også to mindre butikker, begge med inngang både fra gaten og fra hotellet.

For at du som gjest skal ha et så bra opphold som mulig, vil du ved innsjekk automatisk få tildelt et rabattkort som kan brukes ved en rekke ulike butikker i gatene rundt hotellet. Rabattene kan variere litt fra butikk til butikk, og etter sesong.

Du kan også be om vårt fordelskort. Kun bookinger som kommer via hotellets egne hjemmesider eller via direkte kontakt med hotellet kvalifiserer til oppføring i fordelskortet. Kortet gir deg som kunde enten hver 12. overnatting gratis, eller en voucher med verdi på Kr 500 som kan brukes som betaling på mat eller ikke alkoholholdig drikke i Restaurant Foodie. Husk alltid å få ditt opphold registrert på fordelskortet når du sjekker ut. Gratisovernattinger kan kun tas ut dersom dette er avklart med hotellet i forkant. Fordelskort kan heller ikke brukes som betaling på bookinger som er booket via eksterne bookingkanaler. For mer informasjon, ta kontakt med oss her: her