Hotel Verdandi Oslo åpnet dørene for første gang i september 2018, og er et 3,5-stjerners hotell med totalt 170 rom, herunder to ulike standardromløsninger (comfort og pluss), superiorrom og romslige deluxerom med oppgraderte møbler og alt av tenkelig utstyr.

Du finner oss midt i hjertet av Oslo Sentrum, ca 200 meter fra Stortinget, og 800 meter fra Akershus Festning. Hotellet er modernisert og innredet av våre eminente interiørdesignere hos Room2Room, og har et gjennomgående moderne og delikat interiør, med tydelige røtter til vår nordiske arv.

Hotellet har fått sitt navn etter det gammelnorske ordet «verdandi», som betyr «nåtid/begynnelse». Navnet og meningen er valgt for at våre ansatte, ledelse og gjester aldri skal glemme hvor viktig nåtiden og «nuet» er, og at vår fremtid alltid påvirkes av hvordan vi forvalter vår nåtid.

Navnet Verdandi ble opprinnelig skrevet Verðandi på gammelnorsk, og nettopp derfor finner du bokstaven ð skrevet med stor bokstav (Ð) i hotellets logo.

Bygningen vår er oppført i 1994 og representerer tydelig med sine stramme linjer og kraftige søyler det som på tidlig 90-tall ble omtalt som modernistisk arkitektur.

Gaten har fått sitt navn etter etter viseadmiral Peter Wessel Tordenskiold, som levde i perioden 1690 til 1720.